Η Εταιρία

Η ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1984 με σκοπό την προμήθεια κυρίως αντλιών γεωτρήσεων για άρδευση, λόγω της μεγάλης ζήτησης που είχε αναπτυχθεί την εποχή εκείνη. Με την πάροδο του χρόνου, η ΡΟΗ ΑΕΒΕ με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της, αντιμετώπισε με επιτυχία και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Η ΡΟΗ σταδιακά διεύρυνε την γκάμα των αντλιών της, έχοντας σήμερα σχεδόν όλους του τύπους αντλιών, όπως για καθαρά ή ακάθαρτα νερά, λύματα, για αποστράγγιση, καθώς επίσης κυκλοφορητές, πιεστικά και πυροσβεστικά συγκροτήματα κλπ. Παράλληλα η ΡΟΗ ΑΕΒΕ κάλυψε πανελλαδικά το δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών με υποκαταστήματα σε μεγάλες πόλεις και αντιπροσώπους σ' όλη την Ελλάδα. Σήμερα η ΡΟΗ ΑΕΒΕ βρίσκεται κοντά στον πελάτη προσφέροντας την πολυετή εμπειρία της και τα αξιόπιστα προϊόντα ποιότητας, για τα οποία είναι γνωστή. Η ΡΟΗ ΑΕΒΕ σήμερα διατηρεί ίσως το μεγαλύτερο στοκ αντλιών στην Ελλάδα και καλύπτει άμεσα τις ανάγκες των πελατών της.

Η διοίκηση

Η επιτυχία της ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. στην αγορά απαιτεί τις συντονισμένες προσπάθειες των διαφόρων ανεξάρτητων λειτουργιών της. Στόχος της διοίκησης είναι η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος με αρμονικό συντονισμό των λειτουργιών της εταιρείας. Η φιλοσοφία που κυριαρχεί στο πνεύμα διοίκησης είναι η συγκρότηση μίας ευέλικτης και αποδοτικής αμάδας.
Η μοντέρνα μηχανοργάνωση, επιτρέπει στη ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. να βελτιστοποιεί το κόστος για τους πελάτες της και να είναι σε θέση να αντιδρά ακαριαία στις μεταβολές της αγοράς. Το έμψυχο δυναμικό της ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε., συμπεριλαμβανομένων των μετόχων οι οποίοι δραστηριοποιούνται με την εταιρεία.

Το προσωπικό της ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. είναι το σημαντικότερο κομμάτι της εταιρείας. Η ραγδαία ανάπτυξη της ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη πολύτιμη συνεισφορά των υπαλλήλων της. Η επιτυχία των προίόντων ποιότητος της ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε., υποστηρίζονται από υπηρεσίες ποιότητος των στελεχών της. Τα στελέχη της ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. αισθάνονται τον ίδιο ενθουσιασμό με τη διοίκηση και πιστεύουν στην αρχή της παροχής υπηρεσιών ποιότητος, και αυτό το επιδεικνύουν σε κάθε τους δραστηριότητα. Οπως η ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. ενδιαφέρεται για το προσωπικό της, έτσι και εκείνοι ενδιαφέρονται για το καλό της εταιρείας. Η αμοιβαία αυτή σχέση είναι το κλειδί της επιτυχίας και η εγγύηση για το μέλλον της εταιρείας. Η διοίκηση πιστεύει ότι, καλύτερη ομάδα στελεχών δεν θα μπορούσε να βρεθεί αλλού και πεποίθηση της είναι να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση και στο μέλλον!!

Οικονομικά Στοιχεία

 Ισολογισμός 2012    Πρόσκληση Τακτικής Γ.Σ. 2013

Η Πρόσκληση της Τακτικής Γ.Σ.2013 αναρτήθηκε στις 30/05/2013.

 Ισολογισμός 2013    Πρόσκληση Τακτικής Γ.Σ. 2014

Η Πρόσκληση της Τακτικής Γ.Σ.2014 αναρτήθηκε στις 04/06/2014.

 Ισολογισμός 2014    Πρόσκληση Τακτικής Γ.Σ. 2015

Η Πρόσκληση της Τακτικής Γ.Σ.2015 αναρτήθηκε στις 12/06/2015.

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας

Έντυπο Παραγγελίας

Όροι Πωλήσεων

Είσοδος